Kuusalu loomavabriku Tipsi otsib kodu

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipsi ootab peremeest, kellele oma mõmmit näidata.
Tipsi ootab peremeest, kellele oma mõmmit näidata. Foto: MTÜ Nurru Ometi

Kuusalu õuduste loomavabriku laikalaadne koer Tipsi otsib endale toredat kodu.

Tipsi on pärast loomavabrikust päästmist elanud hoiukodus, aga hoiuperenaise järsk haigestumine on MTÜ Nurru Ometi pannud koerale uut toredat kodu otsima.

Olgugi et kutsu elas üheksa kuud Kuusalus, kus ei õpetatud talle kombeid, ei antud korralikult süüa ega pakutud inimhoolt, iseloomustab hoiukodu Tipsit kui sõbralikku ja seltsivat koera. Koer on õpivõimeline, aga ei usalda kohe võõraid inimesi.

Nurru Ometi iseloomustab Tipsit kui imelist koera, kes poeb kaissu, hõõrub külje alla, hoiab inimest ja tahab lähedust. Tipsile meeldivad teised koerad, nii võib ta ka olemasolevale koerale seltsiks võtta. Tipsi sobib inimesele, kes tahab koeraga palju aega koos veeta.

Tipsi on harjunud palju õues olema, seega peaks kodul olema kinnine aed. Rihma otsas on koer viks ja viisakas ning harjunud pikki jalutuskäike tegema.

Kui tunned, et soovid aidata Kuusalu loomavabriku Tipsit, kirjuta nurru.ometi@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles