Surmasuust päästetud kassipoeg peab ennast huskyks

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Husky. Pilt on illustratiivne.
Husky. Pilt on illustratiivne. Foto: Vladimir Astapkovich/RIA Novosti/Scanpix

Väike kassipoeg Rosie peab ennast koeraks pärast seda, kui emane husky ta enda hoolitseva tiiva alla võttis.

Väike Rosie ja tema kolm õde päästeti California tänavatelt. Kiisu oli leides nõrk, keeldus söömast ning oli väga haige. Kiisutüdruk vajas hädasti kedagi, kes tema eest hoolitseks, perekonna üks huskydest Lilo võttiski ta kaitsva käpa alla, vahendab mirror.co.uk.

Nüüd on Rosie terve ning varastab koeratoitu ja käib rihma otsas jalutamas nagu Lilogi. Koeraomanik Thi Bui sõnab, et Rosie tervenemine oli imeline just tänu Lilole, kes kasvatas teda nagu oma poega. Nüüd kasvab kassipoeg üles teadmisega, et ongi koer. Rosie ja Lilo on täiesti lahutamatud.

Perekonnas elab nüüd neli päästetud kassi, kaks huskyt ja kaks jänest, kes kõik saavad omavahel suurepäraselt läbi.

Bui sõnas, et Rosie on pisike, aga püüab sellest hoolimata koertega sammu pidada. Ta maadleb, jookseb ja käib koerte järel nii ruttu kui väikesed käpad jõuavad. Omaniku sõnul lahutavad nad vahepeal Lilo ja Rosie, sest koer on nii suur ja võib kassile vahepeal mänguhoos viga teha. «See on nii naljakas! Kui nad jälle kohtuvad, lähevad mõlemad hulluks!» naerab Thi Bui.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles